Minőség és környezet:Célunk, hogy a szerszám- és alkatrészgyártás területén munkavégzésünk, termékeink, és szolgáltatásaink minőségével maradéktalanul megfeleljünk a megrendelőink elvárásainak, és az előírásoknak, valamint fontosnak tartjuk, hogy tevékenységeink során olyan technológiákat alkalmazzunk, amelyekben kiemelt szempontként jelenik meg a környezet védelme.

A Pannon Tools Kft. célkitűzéseit szakmailag felkészült munkatársakkal, jól szervezett munkával, stabil technikai, technológiai hátérrel és tudatos a minőségirányítási rendszer iránt elkötelezett szemléletmóddal kívánja megvalósítani.

Ügyfeleink megtartása, megelégedettségük elnyerése és az ügyfélkör szélesítése érdekében, a tevékenységünk minőségi színvonalának emelése érdekében 2001-ben bevezettük és azóta is alkalmazzuk az

ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert
a hideg- és melegalakító, műanyagformázó szerszámok tervezése és gyártása, alkatrészek gyártása, összeszerelése tevékenységi területen.

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra és a környezetvédelemre is. Környezetvédelmi politikánk célja, hogy munkatársainkban tovább erősítsük a környezetvédelem fontosságának tudatát, csökkentsük a gyártás során keletkező hulladékok mennyiségét, illetve biztosítsuk a keletkezett hulladékok lehető legnagyobb mértékű újrahasznosítását. Törekszünk a felhasznált energia fajlagos mennyiségének csökkentésére, igyekszünk növelni hasznosításának hatékonyságát.

Cégünknél kiépítettük és működtetjük az

ISO 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert,

melynek első tanúsítása 2006 júliusában sikeresen megtörtént.

Integrált minőség- és környezetirányítási rendszerünk működtetésével a piacon kivívott helyünket kívánjuk megerősíteni, piaci részesedésünket fokozni.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy megrendelőink kívánságainak maximálisan eleget tegyünk. Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!