Küldetés és jövőkép

Mottónk: Tradíció és modernitás


Küldetésünk                                   

Megalkuvás nélküli igényességgel a legjobbat kívánjuk nyújtani az ügyfeleink és a partnereink számára. Ez az alapküldetésünk, ez vezérli a mindennapi munkánkat és ezen alapulnak az értékeink is.

Az osztatlan figyelemben hiszünk, meghallgatjuk a vevők igényeit és azokat hibamentesen, költséghatékonyan teljesítjük. A projekt indulásától kezdve a szállításig minden részletre odafigyelünk.

Elhivatottan monitorozzuk a tevekénységünket, hogy működésünk minél hatékonyabb, korszerűbb és innovatívabb legyen annak érdekében, hogy még kiválóbb termékeket gyártsunk. A fenntartható fejlődés, a környezetvédelem alapvető szempont a folyamataink kialakításában, hiszen a versenyképességünket is jelentősen befolyásolja.

A Pannon Tools Kft. olyan munkahelyet kíván teremteni, ahol a kollégáknak folyamatosan lehetősége van a fejlődésre, és ahol a javaslataik meghallgatásra találnak. Büszkék vagyunk rá, hogy a kollégáink ötleteit tudatosan integráljuk a folyamatainkba. Minden vállalat mögött emberek állnak, emiatt a Pannon Tools kiemelt figyelmet fordít szakértőink jó közérzetére.

Munkatársaink a vállalatba való belépéssel elfogadják a missziónkat és a hatékonyságot maximálisan szem előtt tartva végzik a munkájukat – az Ön sikeréért.

Jövőképünk

Cégünk abban érdekelt, hogy Ön minél sikeresebb legyen általunk is.

A Pannon Tools Kft.  tradicionális 100%-ban magyar, családi vállalkozás melylemezmegmunkálással (sajtolt, préselt, mélyhúzott) és lézervágással előállított, jellemzően autóipari és egyéb alkatrészek, részegységek gyártójaként, valamint ezen alkatrészek gyártóeszközeinek (legyen szó hidegalakító vagy melegalakító szerszámokról) tervezőjeként és előállítójaként működik.

Elsősorban autóipari TIER 2-es beszállító vagyunk, emellett épületgépészeti, illetve orvostechnikai műszerek gyártására is specializálódtunk. Sőt, világszerte ismert kéziszerszám gyártóknak is dolgozunk, és kazánház-burkolatokat is készítünk.

Célunk a Pannon Tools név jó hírnevének erősítése, partnereink, ügyfeleink elégedettségének növelése, sikereinek előidézése, valamint az exportpiaci részesedésünk exponenciális növelése.

Hosszú távú partneri kapcsolatokra törekszünk, szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, innovatív megoldásokat involválunk. Vállalati kultúránkat tudatosan és szisztematikusan vizsgáljuk, hogy a kollégáink minél jobban érezzék magukat, tulajdonosi szemlélettel rendelkezzenek és a cég sikerét a sajátjuknak is érezzék. A Pannon Tools megbecsüli a munkatársait, mert nélkülük nem tudna kiváló és eredményes szolgáltatást nyújtani.

Működésünk és folyamataink jövőképünk szerint van kialakítva.